Jelenia Góra - Jelonka Praca, Nowiny, Nieruchomości, Ogłoszenia, Plan miasta

Jelenia Góra
Jelenia GóraDla PrasyOfertaRedakcja
Firmy i instytucje »  Dodaj firme  Przegladaj  Ostatnio dodane  Opis i pomoc  Zmien dane firmy
Komunikacja »  Rozklad PKS   Rozklad MZK   Rozklad PKP   KRY-CHA   RO-KO
Ogloszenia »  Przegladaj   Dodaj   Ostatnio dodane  Zarzadzaj ogloszeniami    Regulamin
Przewodnik »  Historia   Zabytki   Hejnal   Stare fotografie   Plan miasta   Bankomaty   Telefony
Kultura i rozrywka »  Horoskop   Czatuj   Forum dyskusyjne   Konkursy   Kina   Teatr   Filharmonia
Wydarzenia i imprezy »  Aktualny m-c    Subskrypcje|logowanie|    Dodaj   Szukaj   Patronat medialny
Serwisy tematyczne »  Przepisy Kulinarne  Szkockie notatniki    Reczna   Okiem socjologa   Poezja
Rózne »  Nasze pismo  Toplista  Znani   Kamery  Polec Nas   Linki   Download  Szukaj
Katalog BranżowyGierki On-lineGaleria FotografiiOgłoszenia
Imieniny: Brunony, Sławomira, Wery
  Fajne miejsce na reklamę? Napisz: reklama@jelenia.pl     Filmowanie i fotografowanie uroczystości - media-art24.com - tel. 0-502307053    Najlepsze jedzonko na telefon: Pocztowa 6, tel. 075 767 50 50  
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Aby komentować i pisać na forum zaloguj się tutaj.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Top 10 News

There are no comments.

Polecane
Radio

Ostatnie fotografie

Polecamy

Zobacz Temat
Jelenia Góra - Jelonka Praca, Nowiny, Nieruchomości, Ogłoszenia, Plan miasta | Ogólne | Zainteresowania
Autor Laptop za zlotowke - promocja
jacus1
Użytkownik

Data rejestracji: 06.08.07
Dodane dnia 06-08-2007 17:03
hej, dostalem ulotke zachwalajaca nowa promocje w Dialogu. Skusiłem sie bo i tak mialem zakladac stale lacze. Teraz czekam na lapsa i panow instalatorow. Pytam wiec kto jeszcze sie skusil ??

---- edycja admina ----
Przeniosłem do odpowiedniego działu. Edytowałem linki reklamowe.

Edytowane przez admin dnia 06-08-2007 21:15
Autor RE: Laptop za zlotowke - promocja
moihander
Użytkownik

Data rejestracji: 06.08.07
Dodane dnia 06-08-2007 22:25
Stałe łącze w dialogu owszem fajna sprawa, może ciut gorsza jeśli chodzi o awaryjność od tepsy ale jakość łącza moim zdaniem lepsza. Co do promocji z laptopem to zamiast wziąć w promocji dialogu i płacić raty dialogowi , raty się nazywają obsługa techniczna ;-) to wybrać lepszy sprzęt i kupić na raty w sklepie bez zaświadczeń nawet a i konfiguracje kupisz lepszą. Używałem kiedyś Fujistu siemens to taka półka ciut wyżej od Acera czyli słabo. Jak kogoś nie stać na IBM-a to polecam tańsze modele HP-ka toshiby czy asusa. No i nie pchać się w internet na dłużej niż rok chyba, ze w umowie jest napisane, że będzie można zwiększyć predkość korzystając z aktualnych , bieżących cen /a nie jak w tpsa 2 lata temu 1 mbit kosztował 140 zł to wychodzi przy umowie na 3 lata, że jeszcze rok czasu trzeba płacić 140 zł za 1 mega gdzie normalnie teraz kosztuje 28 zł/ a zwiększyć można owszem ale nie wcześniej niż przed upływem 3 miesięcy przed końcem umowy czyli *** umoczona smiley
Skocz do Forum: